Å føle seg så heldig

…at du sitter med klump i halsen fordi du er helt aleine i skogen i selskap av de deiligste jentene du veit om, etter å ha hatt en nydelig morgen med den du elsker. Fordi du eier din egen tid. Fordi sola steiker, men du har skygge fra ei gammel og skeiv furu som kremfarga sommerfugler danser rundt. Fordi humla suser og du lar Norges største maurart bruke foten din som bru. Fordi ingen ute på sjøen enser din tilstedeværelse, mens du ser dem alle og nikker dovent idet de seiler forbi på det kongeblå vannet. Fordi det er så mye lyd her fra alt levende du er så heldig å få være sammen med. Dette livet. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s