Påskepynt

I dag starta påsken for oss til tross for at jeg skal jobbe litt til uka, og det har vært fullstendig magisk. Vi har vært sammen alle fire hele dagen, sola har skint og vi har hatt så mye tid. Med fare for å høres ut som en Marian Keyes-roman, så er det noe med det å bare være sammen, være bevisst hvor dyrebar tida egentlig er, og sette pris på det å ikke ha noe å gjøre, men samtidig gjøre akkurat det en vil, bare fordi vi kan. Dette er min påskepynt som jeg er enormt takknemlig for, spesielt i dag hvor det skjer faenskap i både naboland og i Midtøsten.

Vi starta dagen med å teste hverandres Babinski-refleks. Min er særdeles god. Mvh kilen.

Jeg så på jentene spise hele frokosten sin i sola. De er mine livs lys. DSC_4146

Vi har gjennomgående lys i leiligheten, og planter jeg ikke ante at hadde det i seg, gror blomster og spirer og vokser. DSC_4148

.

Vi har masse fine bøker som får plass i bokhylle nummer to (som jeg omsider har gjort ferdig, etter at den første ikke akkurat frista til gjentakelse), som vi kan kjøpe og lese og gi videre akkurat som vi lyster, helt uten sensur eller bokbål. DSC_4147

Jeg har ikke bare gjort ferdig bokhyllene, jeg har også tatt den fæle Lack-hylla over sofaen og tapetsert den også. Den har også blitt lakka. Hæhæ.

Jeg har en kjæreste som, til tross for at han spiller et veldig vanskelig spill som framkaller mye aggro grynting og bannskap, har veldig fin kyssemunn når han konser.

DSC_4156

Jeg har omsider fått litt orden på det ene hjørnet av stua, men det som varmer, er synet av Imouto som slapper så fint av og koser seg hjemme. ❤ DSC_4187

God påske, neste post blir et reisebrev fra Budapest! Jeg er den eneste i familien min som aldri har vært i Ungarn, så det er jaggu på tide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s