Hundeartikler

Jeg har hatt shiba siden 2009, og kan ikke påstå å ha hatt de enkleste hundene, verken mtp mentalitet (bestemte damer med mye drifter) eller helse (den eldste har en ryggdiagnose som har krevd mye fysisk oppfølging). På bakgrunn av det, har jeg opparbeida meg en del erfaring som jeg deler i artiklene på denne sida. Treningskompisene mine har hele veien vært bruks- og lydighetsfolk med raser som kelpie, toller, rottweiler og schäfer, og mine forventninger til mentalitet og kapasitet hos hunder henger nok sammen med dette.

I dag er jeg ikke lenger så opptatt av å trene hund utover det fysiske, og med Imouto trente jeg weightpull, sykkel, klatring og svømming og selvsagt lange turer. Aiko er ikke så god til beins lenger, så hun er med på de turene hun klarer. Hun er også lydighetsstjerna mi, så vi trener både litt lydighet og rally når vi får ånden over oss.

Har du lyst til å hilse på oss for å finne ut av om shiba er noe for deg? Ta gjerne kontakt, vi liker å gå tur med shibaentusiaster og synes det er viktig å være gode og inkluderende raserepresentanter.

Holder du til på Østlandet kan du melde deg inn i Facebookgruppa vår, Shiba Østlandet

dsc_7387